Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Good Grief! I broke the Customer Portal...
#1
This is embarrasing... I broke it and now I can't remember how I set it up originally:
[Image: BrokenCustomerPortal.png]
Mark

If I could work while on horseback that's where I'd be doing it. There's nothing like riding... Gives new meaning to the phrase, ride to live... live to ride.
Reply
#2
review steps 2 and 3 here:

http://corebos.org/documentation/doku.php?id=en:extensions:coreboscp:installconfig#coreboscp_install_and_configuration

probably you have to change the URL of your corebos now that it has changed
Joe
TSolucio
Reply
#3
(03-10-2017, 09:19 AM)joebordes Wrote: review steps 2 and 3 here:

http://corebos.org/documentation/doku.php?id=en:extensions:coreboscp:installconfig#coreboscp_install_and_configuration

probably you have to change the URL of your corebos now that it has changed

Geez... I keep forgetting this site is available. I got it working again... I copied the directory over from the old server, however it's this part especially that I'm having trouble with remembering:
Quote:$evocp_Login_User and $coreBOSCP_Access_Key define the user with which we will access coreBOS as defined in the previous section.

So, I re-read the section above where this was located and saw the part about the portal user and surprise, surprise... I remembered and looked in the portaluser's user information and there it was.   Tongue

I've bookmarked the Doku site...
Mark

If I could work while on horseback that's where I'd be doing it. There's nothing like riding... Gives new meaning to the phrase, ride to live... live to ride.
Reply
#4
Wonderful !

Have a nice weekend
Joe
TSolucio
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)